psychosociale therapie & familieopstellingen

RICHARD BRAUN

GRONINGEN & APPELSCHA

© Ons nieuwe plan / Richard Braun 2018

Samengestelde gezinnen… twee of meerdere gezinnen die op één of andere manier worden samengevoegd bij elkaar horen en waar regelmatig een of meerdere deelnemers (de kinderen meestal) er gemende gevoelens bij hebben, weerstand, moeite met nieuwe partner of van één van de biologische ouders.

Kortom verdriet, ruzie, stemming, verdeeldheid… wat regelmatig weer overslaat naar de nieuwe relatie, ingewikkeldheid in het kwadraat dus.

Sta me toe je hiermee te helpen, in de vijftien jaar dat ik mensen begeleid met familieopstellingen en individuele therapie ‘loop ik vaak even mee’ bij wijze van spreken met mensen en gezinnen die bij me komen met hun vragen en pijnen. Hoe verschillend de mensen ook zijn, verrassend vaak gaat het om dezelfde pijnen, frustraties, wanhoop en boosheid.

Voorkeur is om te werken met de biologische ouders, en/of partners, en/of kinderen. Dit kunnen we bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wat is je situatie, waar wil je een oplossing voor vinden, wie van het gezin kan hieraan meewerken.

Voor meer informatie maak vrijblijvend een afspraak met me. Zie ook individuele therapie en familieopstellingen op deze site.